Tapasztalatok a nagyvilágból!

Tapasztalatok a nagyvilágból!

Öt + egy előnyös tulajdonság, amiért megéri laptopot vásárolni

2017. december 06. - Péter Feri

Számos előnnyel jár számunkra, ha rendelkezünk laptoppal. De lássunk is ebből párat!

  1. Hordozhatóság: Bármikor, bárhová kényelmesen magunkkal tudjuk vinni, hiszen ma már kaphatóak akár egy kiló alatti laptopok is, melyek kényelmesen elférnek bármely hátizsákban, a kisebb gépek akár egy csinos női táskában is.
  2. Kényelem: Laptopozni bárhol lehet, nem kötelező az íróasztal előtt órákig görnyedni egy széken. Nyugodtan magunkkal tudjuk vinni az ágyba, fotelbe, hogy onnan kényelmesen dolgozhassunk, vagy pihenésképp filmet nézzünk róla.
  3. Kisebb energia fogyasztás: Egy laptop lényegesen kevesebb áramot használ fel egy asztali pc-hez képest. Egy teljesen feltöltött akkumulátor átlagosan 2-4 órányi üzemidőt képest biztosítani, mely újabb modellek esetében elérheti a hat órát is.
  4. Kisebb helyigény: A laptopok jóval kisebb helyet foglalnak el, mint egy rendes asztali számítógép. Ez főleg annak előnyös, aki kisebb élettérrel rendelkezik, például kollégiumban lakik, így egy egyetemista egyértelműen laptopot fog használni.
  5. Többrétű felhasználás: A könnyű hordozhatóságból kiindulva egy laptop az életünk számos területén hasznossá válhat: lehet munkaeszköz, hiszen a rajta elvégzett munkát főnökünknek, megrendelőknek könnyen prezentálhatjuk, diákok pedig gyorsan jegyzetelhetnek rajta az előadásokon. A szabadidőnkben pedig számos számítógépes játékkal szórakozhatunk.

+ 1: Olcsón beszerezhető: Ma már szinte mindenkinek van otthon laptopja, így a hamar megunt gépeket nagyon olcsón meg lehet vásárolni. Számos weboldalról lehet ma már laptopokat rendelni. Ezen oldalak kínálatát érdemes folyamatosan nyomon követni, hogy nehogy lemaradjuk a legjobb akciókról. Csak hogy egy konkrét webshopot is említsek a laptoptrade.hu-n folyamatosan változó akciókkal lehet nagyszerű használt laptopokat beszerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tapasztalatokanagyvilagbol.blog.hu/api/trackback/id/tr2813450983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása