Tapasztalatok a nagyvilágból!

Tapasztalatok a nagyvilágból!

Társasjáték, ha másképp nem akkor online.

2018. május 17. - Péter Feri

Párommal nagyon szeretünk társasozni. Az utóbbi időben egészen rákaptunk az izére a dolognak. Persze ez nem most kezdődött, volt előszele is a dolognak, viszont igazán csak most szerettük meg a játék efféle formáját. Sajnos az élet úgy hozta, hogy egy héten néhány napot külön kell rendszeresen tölteni. Ilyenkor ugye előjön a skypolás. Megbeszéljük a napunkat, kivel milyen izgalmas dolog történt aznap. Ez néha eltart akár több óráig is néha meg 10 perc alatt végzünk vele. Ilyenkor jönnek még a kötelező dolgok, amiket meg kell beszélni, viszont ezek sem a legizgalmasabb témák. Aztán amikor kezdődött ez az egész különélős mizéria, egyszerűen úgy éreztük fel kéne valamivel dobni a közös skypolásokat. Ekkor némi keresgélés után találtunk egy online tásasjátékozós oldalt. Meglepődve tapasztaltuk milyen nagy a választék. Ám volt még egy hatalmas probléma. Sajnos a weboldal nem volt telefontra optimalizálva, ezért páromnak a telefonján nem igazán lehetett használni rendesen. Sokat gondolkodtunk, majd mikor párom hazajött, rendeltünk neki egy használt laptopot a .laptopozz.hu–ról. Természetesen nem egy atomerőmű volt a cél, ezért is nem akartunk akkora összeget rászánni. Csupán azt szerettük volna, ha online formában tudunk élni a társasjáték szenvedélyünknek, amikor nem vagyunk együtt. Hosszas nézelődés után a fentebb írt oldalon találtuk meg a megfelelő gépet. Egészen meglepődve tapasztaltuk a rendelés után, hogy egy héten belül már meg is érkezett a termék. Ezért amikor újra külön kellett válnunk, akkor már volt mivel feldobni a skypeozásokat. Igaz így néha éjszakába nyúlóan hosszúak is lettek, de már annyi baj legyen.

Ha netán te is hasonló cipőben jársz pároddal, akkor csak ajánlani tudjuk az ilyen időtöltést. Kicsit jobbá teszi a külön töltött estéket.

A bejegyzés trackback címe:

https://tapasztalatokanagyvilagbol.blog.hu/api/trackback/id/tr5513965966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása