Tapasztalatok a nagyvilágból!

Tapasztalatok a nagyvilágból!

Laptopot szeretne a locsolkodásért a gyerek ?

2018. március 09. - Péter Feri

Mostanában sokat beszélgettünk a barátainkkal és nagyon úgy tűnik, hogy ami a mi időnkben volt szokás Húsvétkor az már nem jó a mai kölköknek.  Régen amikor, a fiú elment egy lányos házhoz locsolkodni, akkor mondott egy szép hosszú verset, majd tojásokat kapott a kis kosarába cserébe. Emlékszem még nagyobb koromban is nálunk szokás volt ez a hagyomány. De mi is a helyzet a mai fiatalokkal. ma már a jobbik eset, ha a gyerek mond egy verset, de cserébe már nem elég a tojás. Többnyire már pénzt kapnak érte. Ami szerintem kicsit megrontja az ünnepet. Ám de most a barátunknak a gyereke előállt azzal, hogy ő bizony laptopot szeretne. Mondhatom volt meglepetés a családban. Sokat változott a világ. Na de semmi gond. A szülők éppen megtehetik, ogy megengedjék maguknak, viszont semmiképp sem újat, csakis használt laptopot akarnak venni. Sokat beszélgettünk milyet lenne érdemes beszerezni és honnan. Végül úgy döntöttek a barátomék, hogy nem akarnak idegentől, hanem inkább egy webshoipot szeretnének ahol foglalkoznak ilyennel. Rögtön ajánlottam is nekik a laptoptrade.hu-t . Mi is onnan vettük a gyereknek még Karácsonyra és azóta is rendesen szuperál a gép. Ha jól tudom azóta ki is választották már a  megfelelőt a gyereknek de csak a versike után fogják odaadni.

Hát nem tudom ki hogy van vele, de szerintem még mindig meredek a locsóló versért kapott tojásokat használt laptopra cserélni. De hát ahány ház annyi szokás, és úgy tűnik a technika nem áll meg a régi hagyományoknál.

A bejegyzés trackback címe:

https://tapasztalatokanagyvilagbol.blog.hu/api/trackback/id/tr8413728030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása