Tapasztalatok a nagyvilágból!

Tapasztalatok a nagyvilágból!

Zoli laptopja egy év után is szuper!

2017. december 06. - Péter Feri

Fú de rég nem írtam blog bejegyzést! Bocsánat a kedves olvasóktól, hogy így eltűntem, de mozgalmas évem volt, no de majd erről részletesen beszámolok egy másik bejegyzésben. Hogy illőn folytassam a blogot be kell nektek számolnom a tavaly vett használt laptopról.

A feleségemmel egy évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy legidősebb fiunkat Zolit támogatva vásárolunk neki karácsonyra egy olcsó használt laptopot. Úgy voltunk vele, hogy amíg beindítja a vállalkozását, addig jó lesz neki, majd ha beindul üzlet megengedhet magának egy csúcskategóriás gépet is. Legnagyobb meglepetésünkre a laptop a mai napig kifogástalanul üzemel! Nem akartunk hinni a szemünknek! A vétel már többszörösen visszahozta az árát, szerencsére Zoli fiunk vállalkozása sikeresen üzemel az év eleje óta.

A tapasztalataink alapján bátran tudom bárkinek ajánlani azt a webshopot, ahonnan mi rendeltük a laptopot. Most megújult dizájnnal, még nagyobb, folyamatosan frissülő kínálattal várja az érdeklődőket, vásárlókat a.laptoptrade.hu. Az oldal az új kínézetén kívül csomó extrát is tartalmaz, például élőcsetet.

Ezen kívül most már használt laptopok, pc-k mellett, használt kávéfőzőgépeket is lehet venni. Idén karácsonyra már ki is néztünk egyet magunknak a feleségemmel. Ha megérkezik, akkor a blogon biztos fog róla bejegyzés születni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tapasztalatokanagyvilagbol.blog.hu/api/trackback/id/tr6413450971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása