Tapasztalatok a nagyvilágból!

Tapasztalatok a nagyvilágból!

Tudod mia az a Bean Bags avagy babzsák?

2018. szeptember 07. - Péter Feri

Találkoztál már babzsákkal?

Tudod nem arra a kicsi dobálhatóra gondolok, hanem a nagyra amire rá is lehet ülni. De mi is ez valójában. A babzsák avagy Bean bag egy nagy zsák ami fel van töltve valamilyen anyaggal.

A mintája és a formája nagyban függ a felhasznált anyagtól, illetve az összevarrásától. Ma már elég sokféle stílusban lehet őket kapni. Erre egy nagyon jó példa az ezen a blogon található cikk. Egész összeszedetten leírják a különböző fajtákat és mindre hoznak is egy egy példát árakkal, linkekkel együtt.

De mire is lehet egy ilyen babzsákot használni?

Mivel rengetek színben és méretben kaphatók a Bean bags -ek, babzsákok ezért mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A különböző felhasználások lehetnek:

  • fimnézés
  • társasozás - dohányzóasztal körül
  • olvasás
  • lazítás
  • alvás

és még a listát hosszan lehetne folytatni. Egyet viszont biztosan állíthatok. Aki már ült ilyen babzsákban, bean bags -ben és tetszett is neki, az előbb utóbb venni is fog magának egyet.

AKi esetleg kedvett kapott és érdekelné, hogy melyek a legnépszerűbb babzsákok, annak ezt a cikket tudnám ajánlani.

Ti mit gondoltok róla, próbáltátok már? Ültetek Bean bags -ben, babzsákban? Esetleg van isn nektek?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tapasztalatokanagyvilagbol.blog.hu/api/trackback/id/tr9714227517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása